HTML

Gergő mai meséje: Nínókocsi és váci

Gergő most 2,5 éves és minden este mesét kér tőlem. Régebben előfordult, hogy az éjszaka közepén felriadt arra, hogy kergeti a "váci"(=oroszlán), ezért kitaláltuk, hogy ha a mese a váciról szól és valamiről amit szeret (nínókocsi=tűzoltóautó) nem fog félni tőle. Ez bejött. És minden este elhangzik a kérdés: - Gergő, ma miről kérsz mesét? - Nínókocsi-váci! - Szól a természetesen a válasz. És apa elkezd mesélni...minden este ugyanarról, de máshogyan.

Archívum

Miért indul ez a blog?

2011.04.18. 12:32 :: bande\'

Gergő most 2,5 éves és minden este mesét kér tőlem. Régebben előfordult, hogy az éjszaka közepén felriadt arra, hogy kergeti a "váci"(=oroszlán), ezért kitaláltuk, hogy ha a mese a váciról szól és valamiről amit szeret (nínókocsi=tűzoltóautó) nem fog félni tőle. Ez bejött. És minden este elhangzik a kérdés:

- Gergő, ma miről kérsz mesét?

- Nínókocsi-váci! - Szól a természetesen a válasz.

És apa elkezd mesélni...minden este ugyanarról, de máshogyan.

Szólj hozzá!

Címkék: mese gergő miért váci nínókocsi

A bejegyzés trackback címe:

https://maimese.blog.hu/api/trackback/id/tr72836448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása